This website uses cookies to personalize your experience. By using this website you agree to our cookie policy.

Reply To: Questions

Ernest MarcinkoErnest Marcinko
Keymaster

Szia Attila,

1. Sajnos még nincs. A free verzióhoz valaki ügyesen megcsinálta, erre még sajnos nem volt időm fordítót keresni.

2. Tegnap este utánanéztem ennek, úgy néz ki, hogy talán lehetséges. Frissítettem a tutorialt egy másik kóddal. Elvileg ez mostmár egy ajax-os add-to-cart gombot rak oda. Még nem volt időm rendesen tesztelni, de elvileg kéne hogy működjön. Csak teljesen cseréld le az előző kódokat erre és mennie kéne.

3. Arra gondolsz, hogy a kicsúszós keresőt bezárja? Hát, ezt is csak kóddal lehet megoldani, de elvileg meg lehet. Összeállítottam neked egyet, ez elvileg megoldja (másold a 3. sortól a functions.php file-ba a theme/child theme folderedben):

4. Tényleg bosszantó, de nem a plugin csinálja. Nem tudom pontosan megállapítani, mert elég sok script csatlakozik az inputhoz és a többsége tömörített kód is, de nagy valószínűséggel az egyik theme script kiüríti a ‘placeholder’-t amint ráfókuszálsz. A legjobb megoldás az lenne, ha ezt a scriptet ki lehetne kapcsolni, de az elég bonyolult lenne, a theme szerkesztőjét is meg kéne kérdezni.
Talán egy kóddal ezt is ki lehet kerülni, de ezt már nem tudom garantálni. Próbáld meg ezt a kódot, elvileg ‘helyrehozza’:

5. A legtöbb infót megtalálot itt, amennyiben olyasmit szeretnél mint a demo főoldalán, akkor használd ezt a konfigurációt: https://i.imgur.com/hkl8rw2.png
Ez a jobb oldalra, kicsit eltolva az oldal tetejétől elhelyezi a keresőt, és a maximális szélességet (nyitás után) 300 pixelre korlátozza. Természetesen kísérletezz ezekkel számokkal, ahogy neked tetszik.