Admin/Backend search not working correctly

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Admin/Backend search not working correctly

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Ernest Marcinko 11 months, 2 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #16159

    Robert Tyler Smith
    Participant

    Hi –

    With ASP on, my backend search is not working correctly. I’m at the current version. Seems mostly with custom post types. Any ideas?

    If I turn off ASP, it works fine.

    #16161

    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Yes, it is a known issue, affecting some installations. It will be fixed within the next bugfix update.

    To manually fix it for now, you can follow these steps:

    1. Make sure to have a back-up of everything before editing the files.
    2. Open up the wp-content\plugins\ajax-search-pro\includes\classes\filters\class-asp-searchoverride.php file via FTP
    3. Replace it’s contents with this.
    4. Save the file.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #16162

    Robert Tyler Smith
    Participant

    Thank you!

    #16167

    Ernest Marcinko
    Keymaster
    You cannot access this content. Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.