after recent updation on my site https://www.updatemycareer.in search is broken

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support after recent updation on my site https://www.updatemycareer.in search is broken

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 6 years, 1 month ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #9053
    Siddhant Satija
    Siddhant Satija
    Participant

    after recent updation on my site https://www.updatemycareer.in search is broken, all options seem fine everything is ok. but search is not working on the homepage.

    #9056
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    Can you please update your ticket with log-in and FTP details, so I can investigate the issue?

    Unfortunately there are no error messages displayed, so I don’t know the cause yet.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #9062
    Siddhant Satija
    Siddhant Satija
    Participant
    You cannot access this content.
    #9064
    Siddhant Satija
    Siddhant Satija
    Participant
    You cannot access this content.
    #9066
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    Can you please provide FTP access as well, I will have to edit files in order to find the cause of the error.

    I know the error message refers to the plugin, but there is no error message within the request body from the server. The only option is to debug through the plugin code line-by-line to find the source of the problem.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #9067
    Siddhant Satija
    Siddhant Satija
    Participant
    You cannot access this content.
    #9069
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    Thanks for the details. I have found the error and corrected it.

    The problem was that the option to search blog titles was active, and the multisite check failed for some reason. I’ve corrected the bug and of course I’m adding this fix for the upcoming release, so it should not re-appear again after updating.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.