Ajax bar and live search

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by KeskenyNyomda72 KeskenyNyomda72 2 years, 11 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #24021
    KeskenyNyomda72
    KeskenyNyomda72
    Participant

    Hi Ernest,

    1 We have an ajax search pro bar in the middle of the post editor. See the attachment.
    How can we remove it? Its really annoying when we edit the posts.

    2 Live search:
    How can we change the layout of the suggestions? From live_search.PNG to live_search2.PNG
    See the attachments please.

    Thank you,

    Ben

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #24031
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    1. I have no idea what that is, maybe the post editor recognizes a plugin shortcode or something, but I have not seen that before. Does that show on every post editor, or only on specific posts?

    2. Sure, optimally, you can load a new theme that has ‘vertical’ layout in it’s name. You can however change the layout of the existing theme here as well. In that case however make sure to change the font colors, as they will be most likely different from what you need. Some fields might be also disabled, you want to check those as well.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #24032
    KeskenyNyomda72
    KeskenyNyomda72
    Participant

    1. It shows on every post unfortunately.

    #24037
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    It looks as if there is a 3rd party custom CSS conflicting with the metaboxes. Anyways, can you please try chaning this option: https://i.imgur.com/dbBSqDS.png

    That should completely ignore the meta box output on the editor screen. It might work.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #24093
    KeskenyNyomda72
    KeskenyNyomda72
    Participant

    Thanks, it worked 🙂

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.