Back button problem with elementor and posts

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Back button problem with elementor and posts

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 6 months, 3 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #35316
    danilocubrovic05
    danilocubrovic05
    Participant

    We have several asp widgets on our sites and having big problem with back button.
    We need to have repopulate search and search results when using back button to return from post page to results page (elementor wih posts).

    On your site that works correctly
    https://ajaxsearchpro.com/elementor-live-filter/?gclid=CjwKCAjwq9mLBhB2EiwAuYdMtf6VqLqG55ZKcZIbb1vcZNe3bUXWcymbiJ-eKFBaG0VTGAEumOf_7hoCT1QQAvD_BwE
    but we can not manage to work it with our sites.

    You can check simplest example on our site:
    https://proba.cekos.rs/ajaxsearchpro-back-button

    We have updated your plugins (and others) to the latest versions (see you have some fix for this in September version)
    We found some configuration to enable but still don’t have desired behaviour.

    Can you check this and provide solution for this problem?

    Best regards,
    Danilo Cubrovic

    #35322
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi Danilo,

    Thank you for the details!

    I resolved this by switching from the legacy script to the newer versions here: https://i.imgur.com/EyVggbW.png
    It should be okay now.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #35329
    danilocubrovic05
    danilocubrovic05
    Participant

    Hello Ernesto,

    thanks for fast response.
    You have great plugin but large number of options in it make it harder to resolve stuff like this without your help. I really appreciate it,

    But even so this tweak resolve problem for page you have tested (and few more search engines)
    it does not resolve issue for all of ours search engines.

    On main page
    https://proba.cekos.rs/
    we have search engine below “Knjige iz svih oblasti” select.
    On that search after going to post listed in results and using back button
    user gets that page with repopulated search field but results are not filtered (all results shown there)
    Furthermore even if we click on search button and search text is valid nothing happens.
    Only workaround there is to add delete some letter to make search takes effect and filter results.
    Can you resolve this situation? I assume this is somewhat more complex / different usage (I’m not editor so not familiar with all use cases)

    (I send you screenshots for this process)

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #35338
    danilocubrovic05
    danilocubrovic05
    Participant

    My bad. This is some additional widget that have nothing with asp and will be replaced.
    Sorry about that and thanks four your help.
    Everything looks great now.

    #35339
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster
    You cannot access this content. Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.