Cannot get autopopulate to work with live filters

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Cannot get autopopulate to work with live filters

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by sison246612 sison246612 1 year, 3 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #33684
    sison246612
    sison246612
    Participant

    I am trying to get results autopopulated, then allow the user to filter down the results.

    First I tried these settings

    View post on imgur.com

    But this shows no results when the page loads.

    I tried these settings

    View post on imgur.com

    Which populates the search box, but does NOT filter live results when the user uses any of the filter checkboxes.

    What am I doing wrong?

    FYI, The live filters work properly if the user does a normal search

    View post on imgur.com

    #33685
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    I believe you have a minimum character count set to trigger the search. Even though the auto populate executes under some condition, it will not proceed with the filters until the character count is met. Changing that to 0 will resolve the issue.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #33690
    sison246612
    sison246612
    Participant

    That worked. Thank you.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.