Causes blank page on Chrome

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Causes blank page on Chrome

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Motorman Writhes Motorman Writhes 8 years, 11 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #761
    Motorman Writhes
    Motorman Writhes
    Participant

    Hi, great plugin, loved it until it crashed the site on Chrome recently. With the plugin activated, the home screen is blank, no error messages. Admin works fine.

    It could be linked to Advanced Custom Fields, a critical new plugin that we’ve been using, or it could be linked to the latest update.

    We’ve disabled plugin combinations and tried to fix, but can’t seem to make it work unless the Ajax Search pro is deactivated. Keep in mind this is a production site.

    Hopefully you can help.

    Matt 🙂

    #762
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi Matt!

    Sorry for the late response. I had to do some crucial work on my bachelor thesis. Ok, so the issue is only happening if both the advanced custom fields and the search is activated? If so, then I will check it my test environment.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #763
    Motorman Writhes
    Motorman Writhes
    Participant

    No worries – it seems to be if both are activated although I can’t get it to work even if ACF is deactivated now.

    mm

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.