Display the "Select all option" ?

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Display the "Select all option" ?

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by romain romain 6 years ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #9153
    romain
    romain
    Participant

    Hello
    Great upgrade, bravo, it was the one I was waiting for !
    However, the “Select all option” checkbox doesn’t seem to work. It doesn’t appear…
    I’ve set the option in settings and don’t see it on frontend…

    Any idea ?
    Thanx !

    #9154
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    It was a known issue within version 4.9.0. I’ve uploaded a hotfix just about a day ago (4.9.1).

    Please update to that one, make sure to clear your browser cache, and try configuring that option again. It was a minor Javacript problem, where changing some parts of the the taxonomy term otpions did no effect.

    Make sure that the “Select all option” is indeed checked on the back-end after saving. (and after the update). If not, then most likely still the 4.9.0 javascript files are cache-served by the browser or the server.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #9157
    romain
    romain
    Participant

    WON
    DER
    FULL
    Thanx a lot !!!
    Great plugin, great support !

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.