Exclude page from search

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by

 
Keymaster
3 years, 1 month ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #19897

    Participant

    Hi
    I have gone to the advanced option to exclude a page from the search.

    If I enter the page ID or the name it’ still coming up in my search dropdown

    https://mylearningportal.wolterskluwer.co.uk/
    https://mylearningportal.wolterskluwer.co.uk/all-courses

    The page i am trying to exclude is
    https://mylearningportal.wolterskluwer.co.uk/my-courses

    What am i doing wrong ?
    Thanks
    Tony

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #19905

    Hi Tony,

    That does look correctly configured to me. Have you tried to you use the option above it to exclude?
    I have tested the exclusion box quickly on our test environment, but it works, so it might be related to a specific configuration.

    If that option does not work either, can you please add temporary back-end and FTP access? I will debug the code directly to see what’s wrong there.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #20199

    Participant
    You cannot access this content.
    #20204

    Sure Tony, I will take a look at it via FTP and back-end, and debug the query to see where the problem is.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #20206

    Participant
    You cannot access this content.
    #20208
    You cannot access this content. Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #20209

    Participant
    You cannot access this content.
    #20220
    You cannot access this content. Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #20221

    Participant
    You cannot access this content.
    #20222

    Thank you very much Tony!

    I was able to find the bug and correct it. It was related to a specific configuration only. I will make sure to include this fix in the upcoming release of course, so you don’t have to worry about it anymore.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #20223

    Participant

    Hi Ernest

    Fantastic , Yes that does appear to be working now…

    Can i take you off the system now ?

    I look forward to the update , but this will work for us in the meantime.

    Thanks
    Tony

    #20229

    Hi Tony,

    Sure, I don’t need the details anymore.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.