This website uses cookies to personalize your experience. By using this website you agree to our cookie policy.

Faster keyword suggestios + ajax category problem

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Faster keyword suggestios + ajax category problem

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    botondbotond
    Participant

Hello!

I really love your plugin, i have only two small problems with it.

1. When I add a new category from a post at the admin interface, it doesn’t show up, only after when i refresh the post (or the page). This problem comes when your plugin is activated.

2. Is there anyway to speed up the keyword suggesting, because it is a little bit slow (i have to wait 5-6 seconds to show the suggested word)

The site is located in “gamecom.hu” folder at ftp. This is not a working site, so you can enable or disable plugins.

Thanks for your help!

Ernest MarcinkoErnest Marcinko
    Keymaster

Szia!

Vettem a bátorságot és updateltem neked a plugin a legújabb verzióra. Elképzelhető, hogy a meglévő kereső példányt törölnöd kell, aztán újat csinálni helyette a helyes működéshez. Ellenben ez az update elvileg mindkét problémát megoldja, sőt ha minden jó, akkor lényegesen gyorsabb lesz a kereső is.

Örülök, hogy van magyar vásárló is 🙂

Ha valami gond lenne, kérdezz, igyekszem válaszolni naponta, a ticketek mennyiségétől függően.

botondbotond
    Participant

Szia!

Én pedig örülök, hogy magyar support van, és ilyen gyorsan válaszol 🙂

Valóban megoldotta mindkét gondot. Viszont az új verzióba nem találom, hogy hol lehet beállítani, hogy csak Buddypress csoportokba keressen (sehol máshol).

Ennyi kérdésem lenne még.

Még egyszer nagyon köszönöm a gyors választ!

Üdvözlettel,

Botond

Keymaster

Hoppá, jó hogy ezt észrevetted. Úgy nézem hogy valamiért ez a beállítás véletlenül kikerült az újból. Semmi gond, ftp-n keresztül belekódoltam, hogy mindig keressen buddypress csoportok közt. Elméletileg most már jónak kéne lennie, de azért próbáld ki.

botondbotond
    Participant

Remek! Megy minden, és gyors is! 🙂

További sok sikert kívánok!

Üdv,

Botond

botondbotond
    Participant

Még egy dolog amire figyelmes lettem. A plugin aktiválásakor eltűnnek az “awsome iconok”

Van esetleg valamilyen ötleted, hogy ez mitől lehet?

Üdv,

Botond

Keymaster

Szintén egy bug úgy nézem. Elvileg most már jónak kéne lennie. A gond az volt, hogy a kereső ugyanazzal a névvel használt egy másik icon packot.

botondbotond
    Participant

Ismét köszönöm a gyors segítséget! Működik! 🙂

Üdv,

Botond

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.