Filters are not behaving correctly, missing results for taxonomies

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Filters are not behaving correctly, missing results for taxonomies

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by kesy85 kesy85 4 years, 8 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #15223
    kesy85
    kesy85
    Participant

    Filters are not behaving correctly.

    If you select “appartments” on http://www.gardalake.net/ you get zero results but you can see from the taxonomy page that is not correct http://www.gardalake.net/type-of-accomodation/apartment/, the same thing occours for other filters like “air conditioning” with no apparent logic

    Can you help me understand and fix the problem, we are a little bit in a hurry, we should make this our primary website on tuesday because the server of the old website is going to expire the day after.

    Thank you very much

    #15224
    kesy85
    kesy85
    Participant

    I’ve enabled the option “Advacned Custom Fields: use the ACF get_field() function to get the metadata?” and now seems too behave better, can you explain me the difference? I have to double check if it is all working correctly so, please have a look at the site to check if it’s all correctly set up

    #15225
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    I was just about to leave home for the weekend, you got me in time, I won’t be able to answer till monday.

    So, I have looked at the configuration, and the default filter logic is to ‘match everything checked, exclude everything unchecked’. So, if only Apartments were checked, all the other boxes were treated to be excluded – but because all apartments are categorized in the same taxonomy multiple times, they were excluded.

    I have switched to a more fitting logic, this should display more likely expected results: https://i.imgur.com/I8E2E2v.png

    I hope this helps!

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #15226
    kesy85
    kesy85
    Participant

    Thank you very much, i don’t think that was the main problem (which i think I have somehow fixed enabling acf compatibility) but it’s a thing I should have to fix anyway, Have a nice weekend, I will update the ticket if I will see some other problem 🙂

    #15227
    kesy85
    kesy85
    Participant

    ok, it was your fix that worked, not mine, I just did it at the same exact time, I just cheked it, thank you again 🙂

    #15228
    kesy85
    kesy85
    Participant

    edited, this was not another error, just me that didn’t uderstand how the per page limit worked

    • This reply was modified 4 years, 8 months ago by kesy85 kesy85.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.