Get Values not working after latest update

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Get Values not working after latest update

This topic contains 15 replies, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 3 years, 3 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #23378
    robertoettorre
    robertoettorre
    Participant

    Hi,
    after the latest Update the {get_values} in the custom field dropdown is not working. Can you help me please?

    #23379
    robertoettorre
    robertoettorre
    Participant
    #23383
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Yes, indeed, thank you very much for letting us know. I have made a fix within the core plugin code, and I will include this within the upcoming release as well.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #23400
    robertoettorre
    robertoettorre
    Participant

    Thank you very much

    #23401
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster
    You cannot access this content. Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #23402
    robertoettorre
    robertoettorre
    Participant

    Hi Ernest,

    I there is another bug, when I try to make a research the system display an error page: ” The website is experiencing technical difficulties.”.
    Check yourself: http://dev.chiavarolicostruzioni.it/index.php/disponibilita/

    #23411
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    I am not seeing any error messages at the moment. Did you resolve it? Usually these types of issues are related to incorrectly set mod_rewrite redirection rules within the .htaccess file.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #23414
    robertoettorre
    robertoettorre
    Participant

    Yes, the error is not displayed. But the filtering function is not working, the results are not correct..

    #23415
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Is there any way to turn on the error reporting? I see the message when the override is enabled, but there is no further information. Can you see something within the server error log maybe?

    If you want, you can add temporary FTP details, and I will try to do a step-by-step debugging on the search process, to see if the error message disappears at a certain point.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #23417
    robertoettorre
    robertoettorre
    Participant

    Hi,
    I don’t have the ftp data. But you can use wp file manager. See the attachment.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #23419
    robertoettorre
    robertoettorre
    Participant

    Checked?

    #23421
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Thanks, that helped.

    So, I have determined that the code was stuck on an ACF code part, where the get_field_object() was called. I googled around, and it turns out that this particular ACF function is problematic, and caused issues to others as well.
    I have added a quick bypass for now, so it’s only called when needed. I will add a permanent fix for the upcoming release. The search should work now just like before.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #23464
    robertoettorre
    robertoettorre
    Participant

    Hi, thanks very much. I have another issue: I Can’t deactivate the filter by category. Check the attachment. Thanks.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #23474
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    You are welcome! If you want to remove that filter, then you can do that here: https://i.imgur.com/EoyUBah.png

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #23489
    robertoettorre
    robertoettorre
    Participant

    Thanks, but now the filter options is not working. Have you made something?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.