Having problems with the type field

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Having problems with the type field

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 7 years, 4 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #5549
    Kim Gaba
    Kim Gaba
    Participant

    HI,

    We are having problems with the search field, the text is off.

    Hope you can help 🙂

    Regards,

    Kim

    #5559
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi Kim!

    Thank you for the proper description and details!

    Luckily it was just a minor cosmetic but in collision with the Theme CSS. I’ve added a few lines of CSS code to the custom CSS section of the search to fix these issues.

    I also noticed that something was blocking the ajax request and it peaked to 20+ seconds to respond. I’ve enabled the custom ajax handler on the Compatibility settings submenu, and it fixed the peak, and the search now responds under 2 seconds as it supposed to do.

    For future reference, the custom CSS code I added:

    
    input.orig,
    input.autocomplete {
       padding: 0px !important;
       margin: 0px !important;
    }
    
    .searchsettings .option input[type=checkbox] {
       display: none !important;
    }
    
    .proloading, .proclose {
        z-index: 100000 !important;
        position: relative;
    }
    
    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.