I don't succed in making the plugin work…

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support I don't succed in making the plugin work…

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 11 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #41942
    VanX
    VanX
    Participant

    Hi,

    I bought your plugin today but i don’t succed in making it work.
    I can’t do nothing, except displaying the input field with the submit button.

    I first installed it in local in wamp, i activated the plugin with my purchase code.
    Nothing worked.
    I coudn’t display category checkbox in frontend search setting.
    Not working in the preview, and not working in post with the shortcode.

    So i tried to disable all the other plugins,
    i switched the theme
    I reinsalled the plugin…
    Nothing worked

    So i decided to try it in live on the real site.
    i desactivated the plugin from my local site, and activated the plugin in the live site…

    I had a message of denied access du to mkdir permission,
    I read the topic : https://wp-dreams.com/forums/topic/mkdir-issue/
    so i put the cache folder in 705…
    But nothing worked same same…

    Please can you help me to make it work ??

    • This topic was modified 11 months ago by VanX .
    • This topic was modified 11 months ago by VanX .
    #41952
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Thank you for all the details, it helps us a lot.

    I checked the search bar on the given URL, luckily it seems to work all right, I don’t see any error messages.

    If you are trying to create filters, I recommend checking this documentaiton first – it explains step-by-step how to do it. I especially recommend checking the taxonomy term filters documetnation, that is very likely what you are looking for.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #41957
    VanX
    VanX
    Participant

    OK thank you.

    I had to activate “Set the search settings to visible by default” to make it work…

    I bit complicated for a non english customer.
    There is so many settings.

    How can i use the plugin in local, in wamp, because i have only one licence.
    Have i to activate/desactivate the licence each time from the livesite/localsite ?

    #41975
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    No need to activate for the local site – the license activation only affects automatic updates, it will not limit the plugin in any way.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.