Issue with specific search phrase

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Issue with specific search phrase

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by

 
Participant
3 years, 7 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #18287

    Participant

    Hi Support,

    I’m having an issue with a very specific search phrase of “DV+” which is not leading to any results, when it should bring up this product:

    https://www.autoinstruct.com.au/product/gfb-dv-diverter-valve-t9351-vw-mk6-vag-euro-applications/

    Would you have any ideas why this is the case?

    Thanks!

    #18289

    Hi!

    I think I know why, the index table automatically removes some special characters, including the ‘+’ sign. I can make a modification to allow that, but unfortunately I was not able to log-in via FTP (I also tried SFTP). Can you please check the details and let me know if I need a special configuration?
    Thank you!

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #18291

    Participant
    You cannot access this content.
    #18399

    Participant

    Hello, Just following up on this issue. Were you able to look into it? Thanks!

    #18400

    Hi!

    I am sorry, I forgot to follow up. If you update to the recent release (4.13.1) and re-create the index table, then it should be resolved.
    I have made a minor change within the current release to allow more special characters to be indexed.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #18401

    Participant

    Perfect! That worked great. Thank you very much

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.