No results

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 9 months, 4 weeks ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #35909
    jub_admin04
    jub_admin04
    Participant

    When I search for something using the search bar on the “Wiki” page, no results are displayed (“No results found.”). Not even when I enter the exact wording. It then only suggests the posts to me (“Did you mean: …”).

    #35910
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Thank you for the details! I tried to visit the wiki page, but I can’t see the plugin search bar active anywhere on the page.

    I also tried to log-in to check the configuration, but the account does not have administrator privileges, so I can’t check the settings.

    It is very likely only a configuration related issue. Can you please update the login credentials, and place the search shortcode somewhere on the Wiki page? Thank you!

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #35911
    jub_admin04
    jub_admin04
    Participant

    Hello, thank you for your quick response. Didn’t you see that search bar? (Uploaded an image)

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #35913
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    I’m sorry, I had a debug option enabled, and the page did not render. I can see it now.

    Can you please update the credentials so I can check the configuration? Thank you!

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #35928
    jub_admin04
    jub_admin04
    Participant

    Hello,

    sorry for the delay. The account has now administrator privileges. Please check the configuration of the Ajax Search Pro Plugin on the “Wiki” page.

    #35934
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Thank you!

    There was a generic filter activated, to exclude all custom post type results under the Frontend Search Settings -> Generic Filters panel. I have removed the filter, now it should be okay.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #35935
    jub_admin04
    jub_admin04
    Participant

    Thank you very much!! It works 🙂

    #35936
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster
    You cannot access this content. Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.