Not Showing all resauts

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by

 
Participant
1 year ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #31267

    Participant

    Hello I have a question please. When i post, sometimes i need to add the post to 2 categories. When i do that the post is not appearing on search results. When i remove the one category, its appearing in the search results. I’m I missing anything here? Thank you

    I added a url to see the problem. if you need a admin access i can provide you. please view the pictures that I sent you

    looking forward

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #31277

    Hi,

    By default, the checkbox filter logic treats the unchecked categories as “exclusions”. Meaning, that if the item is in more than one categories, and the one of them is uncheced, it is excluded automatically. You can change that here: https://i.imgur.com/dfJHDVW.png
    That will resolve your issue.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #31281

    Participant

    Ok that solved the one problem that i had. i have one more. please visit my website at djpoolrecords.com
    when you try to search for the first time the search bar doesn’t react or finding any results plus the filter is not responding, the second time is working fine. please check it and let me know

    #31282

    Participant

    please check from this link because i will restore the default search until we fix this one

    https://djpoolrecords.com/test12/

    #31283

    Hi,

    You have an issue within one of the script files, causing the javascript execution to halt completely: https://i.imgur.com/KzSn68g.png
    It points to a cached javascript file, so it can be anything. I suggest turning off the cache temporariy so you can check which one is it and resolve it.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #31284

    Participant

    I have no idea how to do it, can you help me please??

    #31291

    Well, that is a though one, as the error needs to be investicated in the scope where it is originated from, which is outside of this plugin.

    But currently it seems to be all right: https://i.imgur.com/UUqk8Rt.png
    It might have been just the cache minifier causing the issue.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #31294

    Participant

    actually i hired somebody to fix it. thanks

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.