Not working correctly

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by Daelorn Daelorn 6 years, 10 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #6126
    Daelorn
    Daelorn
    Participant

    Hi,

    I have this weird situation where I have two almost identical search forms.
    One is used in the homepage and the other in sidebars.

    homepage: https://ninjacharts.com
    sidebar: https://ninjacharts.com/vacancies-filled-internally/

    For some reason, the one in the sidebar works correctly, whereas the one in the homepage does not.

    You can use in both the word “cost” to see the difference.

    Can you please find out what’s going wrong?

    Thank you,
    Laurent.

    #6143
    Daelorn
    Daelorn
    Participant

    Anyone?

    #6167
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    Sorry, I remember answering your ticket, but I guess the malfunctioning deleted few of my responses, including this one.

    I’ve checked both urls, but the second one takes me back to the home page. Can you check if it’s correct?

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #6174
    Daelorn
    Daelorn
    Participant

    Sorry.
    Should be working now.
    The search widget is in all posts sidebars.

    #6178
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Looking at the front-end the search configurations look very similar to me, but I’m not able to check the administrator area nor the files via FTP.

    Can you please check both back-end and FTP account permissions? I’m suspecting some kind of minor difference in the configuration of the search instances. Once I get to debug the final queries, I will see what the problem is.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #6179
    Daelorn
    Daelorn
    Participant

    Hi Ernest,

    I sent you the admin and ftp credentials in private details.
    Didn’t your get it?

    L.

    #6183
    Daelorn
    Daelorn
    Participant

    You should have an “admin” tab in the menu on the right.

    #6184
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    Yes, I got the details and I can log in with both, but I cannot access the Ajax Search Pro submenu on the administrato area: https://i.imgur.com/U3HRQHc.png

    Also, on the FTP I can log-in, but only an empty folder is accessible like so: https://i.imgur.com/vEl6SJv.png

    I’m guessing some permissions are perhaps missing 🙂

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #6185
    Daelorn
    Daelorn
    Participant

    Sorry for that.
    I fixed both and you should be able to see full admin and ftp.

    #6186
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    Thank you, now it’s working fine 🙂

    I’ve found the difference. The homepage search had the Category/Term logic set to “OR” (General Options -> Behavior panel). That forced the search to return elements only if they are at least in one of the selected categories or terms. I’ve changed it back to the default “AND” option, now it should work just like the widget.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #6187
    Daelorn
    Daelorn
    Participant

    Awesome!

    I expected it to be a small detail like that, but didn’t know where exactly to search.

    Thanks a million!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.