Notice : Undefined offset: error where searching for taxonomies

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Notice : Undefined offset: error where searching for taxonomies

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 7 months, 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #36865
    lucasvlc
    lucasvlc
    Participant

    Hello, I get an error when searching by term in a select dropdown… I attach a video for u to see when it happens. It happens in the “Cortometrajes” archive page: https://pruebaborrar.cortorama.com/cortometrajes/ from the template “Archivo de cortos”: https://pruebaborrar.cortorama.com/wp-admin/post.php?post=14043&action=elementor

    The error is something like this but repeated:
    Notice: Undefined offset: 4 in /home/qgwvnzwe/pruebaborrar.cortorama.com/wp-includes/link-template.php on line 277

    I have tried to deactivate some plugins but nothing happens. The same with the theme…

    Any idea of what is causing this error and the non visualization of the results? Thanks in advance

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #36902
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Thank you for the details!

    I believe it was caused by an option, where a taxonomy was selected as a result type. I have deactivated that here: https://i.imgur.com/W9TqlB9.png

    It should be fine now. I am not sure why it caused the issue, by default that option should be ignored when using the elementor search filter.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #36908
    lucasvlc
    lucasvlc
    Participant

    Perfect Ernest! Thanks a lot. Now the error is gone but there is quite a mess…. I explain myself: the results given for a selected year (called “any” taxonomy) show a mix of post types. I attach a video where I mark what each of the posts are.

    As u will see I used the default post type from wordpress used for entries for showing videos (shortfilms) and then I created another CPT called blog which I use for articles… I know, very confusing… I didn’t know 5 years ago what I know now about wordpress hehehehe

    If u need more info because I haven’t explained well ask me please.

    Lucas

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #36922
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    I think it was this option, I turned it off: https://i.imgur.com/vqiGKOj.png

    So basically items which does not have any connection with the taxonom were displayed – that may have caused an issue with the duplicates as well. It should be okay now.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.