"Pages" wont show up as results

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support "Pages" wont show up as results

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 5 years, 9 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #9996
    Nils Arlt
    Nils Arlt
    Participant

    Hi there,

    sorry to bother you again, hopefully with only a small issue.

    so i want some pages to be displayed as page result and checked the option “search in pages” but for some reason they wont show up.

    for example : i created a Page, called “Österreich” and i want this page (and others) to be displayed on http://wp12679218.server-he.de/hotels-overview/ if someone types “österreich” into the search field.

    It worked some months ago,but now it didnt and i´m honestly dont know why, hope you can help me here ones again.

    greetz

    #10014
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    I’m not able to log-in to the back-end, it requires .htaccess password, but I think I see the problem via FTP.

    In the search query I see lots of pages and page parents excluded (Advanced Options -> Exclude results panel). For example the “Österreich” page has the ID 3841 and it looks like it’s excluded.

    Please check the Advanced Options -> Exclude results panel for the page and page parent exclusions.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #10075
    Nils Arlt
    Nils Arlt
    Participant

    i deleted all entries at Advanced Options -> Exclude results, unfortunatly, the pages wont show up.

    if you want to login via backend, the htaccess is “lpadmin” “x2D3ss3D2x”

    #10076
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Thank you for the details!

    I noticed if I click on more results they show up. I looked at the back-end, and on the mixed results order option the “page” value was moved down for some reason. I’ve re-ordered the list, now it shuld be ok: https://i.imgur.com/tGb9ITH.png

    This might be a buggy behavior, I will definitely look into it 🙂

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #10112
    Nils Arlt
    Nils Arlt
    Participant

    Hey,

    i think it is working now, but the ordering doesnt. i want the “pages” to show up first, and then the taxonomies including “österreich”, in the backend within the “odering” section, the pages are first, but on the live page are shown at the last position, also with a small scroll issue but thats not a problem. http://wp12679218.server-he.de/hotels-overview/

    Could you please take a look one more time? Thank you so much for this amazing support!

    #10125
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    I’ve discovered a possible bug with that list. After I re-ordered again and saved, it works again.

    I will look into that for the future release.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #10126
    Nils Arlt
    Nils Arlt
    Participant

    Hii,

    thanks so far!

    But it looks like something odd is still going on, the Search works fine for the example “österreich” but if you try it with “deutschland” :

    1. the loading time is muchhhhhh longer
    2. no “hotel” / custom post types are shown, only pages.

    “deutschland” uses the same settings and search form as österreich, only with “deutschland” keywords etc.

    #10127
    Nils Arlt
    Nils Arlt
    Participant

    ok so i think i found the issue why some posts wont show up etc.

    please only try to check why it takes so long to load if “deutschland” is searched instead of österreich.

    still…beautiful support and plugin

    #10128
    Nils Arlt
    Nils Arlt
    Participant

    so it would be awesome if you could check two things

    1. why is the loading time for i.e “deutschland” longer than for “österreich”
    2. why do the pages “schweiz, italien,spanien etc” show up when “deutschland” is searched? (same settings as österreich and österreich works just fine)

    #10129
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Thankfully I have found that problem as well. It was also related to qTranslatex. I’ve made another change in the plugin file, it should be ok now. I’m going to apply this fix to the upcoming version as well of course.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #10130
    Nils Arlt
    Nils Arlt
    Participant

    thank you so much…i starting to think about not using qTranslatex, since it makes so much problems, but anyways, thank you so much!

    #10147
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    TranslateX is good, it’s just a bit hard to integrate from my perspective 🙂

    I have also found the reason why other results show up when you type in “deutchland”. It’s because those results have this word in their description as well. (within the shortcodes or in custom fields)

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.