Post loads and then disappears

Home Forums Product Support Forums Related Posts Pro for WordPress Support Post loads and then disappears

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  kylehill 5 months, 4 weeks ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #18266

    kylehill
    Participant

    Hey Earnest,

    I’ve set up a related posts shortcode on my subsite /browse/ – however, the post displays and then disappears – leaving an empty space. If you still have login details, please could you login and take a look.

    Kindest Regards,
    Kyle

    #18271

    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi Kyle,

    May I ask which shortcode are you trying to use there? I am asking, because I suggest creating a new related posts pro instance for a different subsite, as if the post types on the sub-site are different from the other one, then it may not be able to find the content.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #18272

    kylehill
    Participant

    [wpdreams_rpp id=0] but it’s in the subsite /browse/ that I created it. So there are two [wpdreams_rpp id=0] – one in the main site and one in the sub site.

    #18274

    Ernest Marcinko
    Keymaster

    That should work there then, if it was created there.

    Can you link me to a page where it is active? It might be only a visibility issue.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #18276

    kylehill
    Participant
    You cannot access this content.
    #18305

    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Thank you!

    What I mean is, a page where the plugin shortcode is active, so I could see the problem directly. Can you link me to a page like that? Thanks!

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #18313

    kylehill
    Participant
    You cannot access this content.
    #18339

    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    I have checked, but I can only see this: https://i.imgur.com/S26rNfT.png
    I checked the page source as well, but there is no sign of the shortcode there. Do I need to enable anything?

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #18349

    kylehill
    Participant

    No worries Ernest. I removed it for now.

    Best regards,
    kyle

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.