Preset URL for filters not working

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Preset URL for filters not working

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 1 year, 3 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #42058
    ninahorne
    ninahorne
    Participant

    I am trying to store the state of the ajax search pro instance 1 on page https://ninah6.sg-host.com/help in the browser so that state can be maintained if the user shares the url or refreshes the page. The url works fine using asp_s for the search parameter but when I initialize the aspf[faqs_tags__1]=Quick+Links, the results are inaccurate. All of the boxes in the results should say “QUICK LINKS” at the top, but they do not.

    Can you help me trouble shoot this error?

    Also how can I store the page of results in the URL to take the user to the correct page of results?

    Try accessing this link: https://ninah6.sg-host.com/help/?p_asid=1&p_asp_data=1&aspf%5Bfaqs_tags__1%5D=Quick+Links&filters_initial=0&filters_changed=1&qtranslate_lang=0&current_page_id=112

    • This topic was modified 1 year, 3 months ago by ninahorne .
    #42068
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Thank you very much for the details.

    Currently I am seeing a different plugin on the page integrated (Search and Filter I think?), that uses different parameters.

    It is hard to tell while the other plugin is active, because it is very likely, that they simply override each others results. One plugin tries to display results based on the URL, the other tries to display something else, and that will definitely conflict.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.