Problem: does not search in content post

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Problem: does not search in content post

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 6 years, 4 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #8308
    Jaccardg
    Jaccardg
    Participant

    Hello,

    What occurs:
    Ajax does not look into the content of the post. The meta data of the WPUF form does not show up.

    The installator guy told me to send a ticket here.

    How my website works:
    Users fulfill a WPUF form (https://uplaw.ch/en/publish/) where they enter an abstract among other informations. Other users look for the content of posts using ajax search.

    I want ajax to look into the information of the form.

    No message error, no problem with the theme, no error messages.

    Can you help me?

    best regards.

    GJ

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #8314
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    Can you please check the log-in credentials? They are not working for me.

    Make sure to select the custom field which holds the “Abstract” information. (if it is a custom field). You can do that by selecting the corresponding custom field on the General Options -> Sources panel: https://i.imgur.com/q5eQEYL.png

    More information about custom field search: https://goo.gl/g3phyo

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #8336
    Jaccardg
    Jaccardg
    Participant

    Actually I was mistaken. The problem come from the content of the post (Abstract = content). Ajax does not look in it…

    #8337
    Jaccardg
    Jaccardg
    Participant

    I don’t know why it does not do the search in the content since I checked the checkbox concerned!
    Can you help me?

    #8340
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    I cannot help if I can’t log in and check the configuration:

    Can you please check the log-in credentials? They are not working for me.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #8342
    Jaccardg
    Jaccardg
    Participant
    You cannot access this content.
    #8354
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    I’m still getting invalid login credentials. I have tried a few hours earlier as well, but I’m getting the “ERROR: Invalid login credentials.” error.

    Am I doing something wrong?

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.