Problem with plugin

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by yorgosf yorgosf 6 years, 7 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #8966
    yorgosf
    yorgosf
    Participant

    Hi, I sent you a ticket some days before and i didnt get any answer and also i cannot find the submited ticket. BTW i try to customise the plugin and looks not work corectly.

    1. clicking in the settings you will see the setings looks stange and above the bar
    2. when you try to search only after the 3rd character start searching but the post important is that the results showing overwrite the existing content and the search button if you click not working

    #9005
    yorgosf
    yorgosf
    Participant

    Hi Friend, do you have any answer for ME?

    Aslo i have a more serious problem. I try to set the plugin search in all website content and doesent work.

    For example. go here: http://fuelsandlubes.com/demo-knowledge-base/

    try to search about this criteria: ZOLI ENTERPRISE
    http://fuelsandlubes.com/flcc/

    You will see this listing not showing in the results

    #9009
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    1. The settings look fine on my end. Did you solve the problem? Or did it disappear?
    2. You can change that behavior on the General Options -> Behavior panel: https://i.imgur.com/PHoRuA4.png
    Both the triggering (character count) and the redirection & override. Override will only work if your theme default search does not have a different override enabled already.

    The items on the page you linked (http://fuelsandlubes.com/flcc/) appear to be listings, which I guess is a custom post type? Have you enabled search in that custom post type? More information here: https://goo.gl/7KbZwj

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #9018
    yorgosf
    yorgosf
    Participant

    You are right at all thanks

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Problem with plugin’ is closed to new replies.