Search not Working

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by

 
Keymaster
3 years, 6 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #18570

    We purchased Ajax Pro to use as our search functionality on our blog. However, no matter what setting I change, the search still does not work correctly.

    Example:
    Post Title: Circular Interpolation: Machining Circular Tool Paths
    Post URL: http://www.harveyperformance.com/in-the-loupe/machining-circular-tool-paths/
    Search: Circular Interpolation
    Search Results: Contouring Considerations / What You Need to Know About Coolant for CNC Machining

    I’ve deleted and reindexed everything, and cleared the website cache.

    Thanks

    #18575

    Hi,

    Thank you for the proper details, it helps me a lot.

    I have found and corrected the issue. There was an active tag filter enabled under the Frontend Search Settings -> Post tags panel. While it was not visible, it was still active, causing the conflict. I have disabled it, now you should start seeing the correct results.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #18602

    Hi Ernest,

    Thank you for your quick reply. Unfortunately, the search is still not working correctly. I have cleared the cache and my browser’s cache and that same search I outline above is not appearing. Any ideas?

    Thanks!

    #18610

    Hi,

    I just tried, but I am seeing these results: https://i.imgur.com/npw9W9b.png
    Are you getting something different?

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.