search not working after domain move

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support search not working after domain move

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 3 months, 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #39574
    netzenrob
    netzenrob
    Participant

    Hello,

    Our search works on English language homepage, but if we switch using language switcher drop down to another language the search is not indexing posts.

    Any ideas? We just moved website to new domain.

    Thanks
    Rob

    #39588
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi Rob,

    Was it working okay before the move? If so, then it is definitely something to do with that. Either the database didn’t migrate properly, or something might be missing.
    Can you add temporary FTP and back-end acces? I would like to do a few tests and debug the code.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #39590
    netzenrob
    netzenrob
    Participant
    You cannot access this content.
    #39599
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Can you please update the plugin to the latest release (4.23.3), you are using a very outdated version. Then make sure to re-create the index so everything is refreshed. That may resolve the issue.

    If not, then can you please also add temporary FTP access? Thank you!

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.