Search result name not showing

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Search result name not showing

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by synergy synergy 5 years ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #13634
    synergy
    synergy
    Participant

    Hi,

    I can’t seem to get the page title to show when the Isotopic result is shown in my search (please see attached screenshots).

    Thanks in advance.

    PS – the ‘add another file’ attachment option in this form doesn’t seem to be working.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #13637
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Thank you for the prompt details, I was able to find the issue in the configuration.
    The title was there, but not visible, as the result content background was set to the same color as the title font. I have changed it to an opaque black, now it should be visible: https://i.imgur.com/hpJjiro.png

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #13638
    synergy
    synergy
    Participant

    Thank you Ernest, excellent service!

    Just a quick question. I am using Ajax Pro to search a bunch of pages that all have the title starting with ‘supplier’ followed by the suppliers name (supplier-name). I’ve done this for ease of use so that all the supplier pages are in the same wordpress editing area and easily identified as such. However I would prefer the search result to show just the supplier name rather than the name and prefix (supplier-).

    Is the best way to achieve this to setup a custom field with the preferred suppliers name as a value and then set that custom field as the option in the ‘Primary Title Field for Posts/Pages/CPT’ setting in ‘Advanced Options – Content’?

    Again, many thanks.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.