Settings icon & dropdown dont`t work

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Settings icon & dropdown dont`t work

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by

 
Participant
6 years, 7 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #4744

    Participant

    Hi, and great plugin is very customizable. I have a problem with Settings-icon background gradient and Settings drop-down background gradient it’s don’t work. I can’t change de presets options I change the color and press the button choose and any change always put the presets colors.

    I have changed “Force inline styles?” to ON and “CSS compatibility level” to maximum and any changed.

    Any idea I need a custom colors for the client.

    Thanks in advance.

    • This topic was modified 6 years, 7 months ago by  Dan.
    #4835

    Hi!

    Sorry about the late answer.

    May I ask which browser are you using? Chrome, Safari and FF is the best for the back-end, they tolerate some conflicts with 3rd party plugins.

    If you are using one of them, then I might need temporary back-end access to check the origins of the error and fix it if possible. It’s most likely some other plugin javascript file causing errors, it’s usually the case. Some developers forget to unload their plugin js files from other plugin pages – that’s a cause for such errors.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #4836

    Participant

    HI, and thanks for give me and answer, sorry but I had to finish the job and finally I placed custom css but for the client is necessary that the custom options work fine.

    How I can send you a private information for login?

    Thanks in advance!

    #4837

    You can either edit your first post in this topic, or upload a txt file with the credentials. Both methods are safe and only visible to you and me.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #4839

    Participant

    OK I didn’t find how to edit. I have created a user for you.

    Thanks

    #4840

    Hi!

    It was actually something else, but it was a javascript issue. One of the taxonomy names had a space in it and it created an error for some reason on one of the settings panels – which also affected the color selector indirectly.

    I’ve edited one of the ajax search pro files, and I’m also including this edit within the upcoming version to avoid such issues in the future. The color selectors should work normally now.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #4841

    Participant

    Thanks work fine now, and the fast solution!!
    But If it is possible. where was the problem exactly because this is the test website not the final site and i need to change for it. I was looking but I don,t find the change.

    Thanks.

    #4842

    You’re welcome!

    The modified file is: plugins/ajax-search-pro/backend/settings/class/customtaxonomyterm.class.php

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #4843

    Participant

    Thank you very much!!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.