Srange string code in search and admin

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Srange string code in search and admin

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by Segmant Segmant 6 years, 5 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #7334
    Segmant
    Segmant
    Participant

    Hi this is a dev site so cant give access, i updated everything, wordpress, theme and your plugin and now we have so strange things going on.

    When you type a search query we get a string in the search box but the search does work, also the same string of code appears in the admin area.

    I cant copy the string so ive had to screenshot it for you

    1

    2

    3

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #7336
    Segmant
    Segmant
    Participant

    Only let me upload one at a time

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #7338
    Segmant
    Segmant
    Participant

    And again

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #7340
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    I think I know what is causing the problem. I see an empty box on the screenshot. It is probably a taxonomy that is no longer defined or used: https://i.imgur.com/edLBEBG.png

    Drag that box back to the left side of that option and save the settings. I hope that will solve this issue.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #7341
    Segmant
    Segmant
    Participant

    WOW, thanks Ernest

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.