Updated to latest Version, broke site

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Updated to latest Version, broke site

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by jennmartin jennmartin 5 years, 7 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #10932
    jennmartin
    jennmartin
    Participant

    Ernest,
    The latest update for Ajax pro broke my site. I have no idea how to fix and we just launched our website.
    I have had to disable the plugin at this point. Please see attached screenshot.

    Please help!!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #10935
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    The plugin is de-activated, but the site CSS is still broken, so it is not related to the search unfortunately: https://i.imgur.com/CFdMdXI.png

    This indicates a cache issue instead. (works if I’m logged in, but for other users not) You can try de-activating the cache plugin, and it will be fixed immediately. There is probably something wrong with the cache configuration or it’s not clearing properly. If you have CDN like cloudflare, I suggest emptying that cache as well. You might need to ask the cache plugin author for advise on how to clear a load it properly.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #10938
    jennmartin
    jennmartin
    Participant
    You cannot access this content.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.