Why is related posts stacking on my page?

Home Forums Product Support Forums Related Posts Pro for WordPress Support Why is related posts stacking on my page?

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  degalbo 2 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #19410

    degalbo
    Participant

    My related posts are stacking on my website….

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #19426

    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    It happens, if the script is not properly initialized or a 3rd party plugin is removing the init script from the page, or there is a script error somewhere causing further execution.

    Try changing the javascript compatibility settings to minified-scoped under the Compatibility settings submenu: https://i.imgur.com/H65YhT7.png

    Also, make sure to clear the site cache, once the plugin is activated to make sure the scripts are included. If nothing helps, you can add temporary FTP access to your ticket, and I will check out the issue directly via the code. Thank you!

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #19438

    degalbo
    Participant
    You cannot access this content.
    #19443

    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    I cannot log in without FTP & Back-end details. Can you please add those? Thank you!

    I tried to replicate the issue on our local test servers, but it was not present, it might be something specific to a combination of plugins, scripts and configuration.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #19466

    degalbo
    Participant
    You cannot access this content.
    #19470

    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Thank you!

    I logged in, created an instance and enabled it under the content, and it seems to be working correctly on my end: https://i.imgur.com/9XsgEMB.png
    No errors in the console either.

    I assume, that the page cache/optimize cache might have been uncleared at that moment, and the plugin script was not yet present. Since the cache was cleared at the meantime, that must have solved it.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #19471

    degalbo
    Participant

    Thank you Sir!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.