Wrong urls after the first woocommerce product found

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Wrong urls after the first woocommerce product found

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 8 years, 2 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #5138
    Jeffrey Zhang
    Numaphon
    Participant

    Hello,

    My problem is when i make a search on the plugin, the results with ajax dont atach the good url for all results after a woocommerce product found, and they have all the same url as the product.

    I hope your help quickly. Thanks.

    #5141
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi!

    This might be caused by unclosed tags.

    If you open up the Advanced Options panel on the search plugin options page, there is an option called HTML tags exclude from stripping content.

    Delete everything from it and it will hopefully solve the problem: https://i.imgur.com/lOxLy2Q.png

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #5142
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    I’m closing this thread as you already opened one with this exact issue here: https://wp-dreams.com/forums/topic/problem-with-urls-after-a-product-in-search-result/

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Wrong urls after the first woocommerce product found’ is closed to new replies.