This website uses cookies to personalize your experience. By using this website you agree to our cookie policy.

Questions

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • Author
    Ernest MarcinkoErnest Marcinko
    Keymaster

Szia!

Köszi szépen. Az admin login sajnos nem működött, azt írta, hogy vagy a felhasználónév vagy a jelszó nem jó.

De sebaj, ennek ellenére szerintem megoldottam a problémákat. A kereső input szövegét a /wp-content/themes/cheope/js/jquery.custom.js téma script fájlban a 60-69-es sor törli. Nem nyúltam hozzá, egy update úgy is visszaállítaná. Módosítottam az általam írt kódot a functions.php-ben inkább, hogy ezt kikerülje.
    A bezáródást is megoldottam egy kis módosítással. Annak is működni kéne.

Mivel nem tudtam belépni, a főoldal gyorsítótárát nem tudtam üríteni, hogy megnézzem ott megy-e. Miután minden gyorsítótárat ürítesz, akkor elvileg mennie kéne ezeknek is mostmár.

Attika7777Attika7777
    Participant

You cannot access this content.

Attika7777Attika7777
    Participant

Keymaster

Keymaster

Szia!

Érkezett válasz a megoldással, a következőt írta:

A techmarket-child/templates/sections/ mappába, készíts egy navbar-search.php nevű fájlt, majd másold ezt bele:

<?php
    /**
    * Search Bar
    *
    * @author Foto Monza
    * @package Techmarket/Templates
    *
    */

?>
    <div class ="navbar-search">
    <?php get_product_search_form()?>
    </div>
    <?php
    ?>

Az eredeti választ itt megtekintheted.

Attika7777Attika7777
    Participant

Keymaster

Szia!

Remek, örülök, hogy jót küldött a srác.

1. Utánanéztem, sajnos erről csak annyit találtam, hogy a kosár gombot jelenítik meg az ‘add to cart’-ot nem. A WooCommerce API-ban sem volt erről információ. Azt meg tudom oldani, hogy a variációknál az ‘add to cart’ ne jelenjen meg, ha esetleg azt úgy jó.

2. Ezt viszont biztosan nem lehet, technikai okokból kifolyólag. A kereső kompakt (fixed vagy absolute) üzemmódban a dokumentum ‘body’ részéhez van csatolva, vagyis a relatív pozíciója nem függ más elemtől. (nem takarja és nem is takarhatja ki más elem) Emiatt lehetséges az, hogy az overlay-t (ami szintén ebben a pozícióban van) mögé lehet tenni. Statikus pozícióban ez nem lehetséges, mert az overlay mindig a kereső fölött jelenne meg a fix pozíciója miatt. (más egyéb okai is vannak, ez csak leegyszerűsített) Emiatt nincs is erre opció az admin interfészen sem.

Attika7777Attika7777
    Participant

Keymaster

Szia!

Tudom, csak sajnos ez nem ilyen egyszerű. A kigenerált gombok nem csak a WooCommerce-től, hanem a témától is függnek, ezért nincs is erről sok információ a WooCommerce forráskódjában.
    Annyit tudtam tenni, hogy módosítottam az eredeti kódon annyiban, hogy a variációknál más szöveget illeszt a gombra és átirányít a termék oldalra. A 6-7 sorban fogod látni ezeket a szöveg változókat. Ha a $variation_add_to_cart_text változót üresen hagyod, akkor a gomb ott nem is fog megjelenni, amennyiben az jobban megfelel.

Attika7777Attika7777
    Participant

Keymaster

Szia!

Be lehet állítani az ablak elemeinek számát és max méretét itt. Általában 400px és 4 elem jól szokott működni.

Attika7777Attika7777
    Participant

Keymaster

Szia Attila!

Köszönöm, remélem neked is jól teltek az ünnepek.

Amennyiben a custom scrollbar script ki van kapcsolva, akkor azzal sajna nem lehet mit kezdeni, mert a böngésző kezeli a görgetést.
    Ha be van kapcsolva, akkor talán utána tudok nézni, apple gyaktran változtat a dolgokon. Épp nem vagyok otthon elérhető, feljegyeztem, aztán letesztelem.

Attika7777Attika7777
    Participant

Keymaster

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.