Warning: mysql_real_escape_string()

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Warning: mysql_real_escape_string()

This topic contains 22 replies, has 3 voices, and was last updated by ddlx ddlx 7 years, 9 months ago.

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Author
    Posts
  • #1798
    Pixelist
    Pixelist
    Participant

    Hi Ernest

    Just tried the widget – http://www.globalliteracynetworks.co.uk/?page_id=181
    It throws up 2 search boxes and has the same problems as the shortcode. Both are not working.

    Best regards

    Steve

    #1799
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Once again, please make a new search box and save it’s settings once, without saving it won’t overwrite the stylesheet files, that’s why it’s messed up. And you can’t use the same search box twice on one page, it wont work.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #1800
    Pixelist
    Pixelist
    Participant

    Hi Ernest

    Yes I did delete it – I followed your instructions – you can see that the shortcode has an id of 2 instead of 1 (the previous deleted one was id1).

    Best regards

    Steve

    #1801
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi Steve!

    I know you did, I can see it from the source code. But I’m asking if you saved the search settings after creating it?
    Here are the screenshots of what I mean:

    https://i.imgur.com/uxZMmbB.png
    https://i.imgur.com/Z5qysR8.png

    You need to do this, because the seach won’t generate the stylesheet file.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #1802
    Pixelist
    Pixelist
    Participant

    Okay I’ve taken the widget off the test page (I only put it there to try out – I don’t want to use the widget as the site has no sidebars- it’s still not working any better than before and the styling is still missing.

    I don’t quite understand why you are asking me to re-do the new search box when I’ve already done so – are you seeing the same page?

    Best regards

    Steve

    #1803
    Pixelist
    Pixelist
    Participant

    Hey Ernest

    I’ve tried something and its working – at least on the test page.

    In the settings page I checked “Force inline styles” which was defaulted to Off. I turned it on and Bingo It’s functioning.

    Phew!

    Thanks for your support

    Best regards

    Steve

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #1805
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Great! That would had been my next suggestion.

    No problem at all. Have a nice evening!

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #2818
    ddlx
    ddlx
    Participant

    HI
    I am using “ajax search pro” in theme : ” one comunity and got the same problem”.

    PHP 5.5.6

    Is there an update i can download ?

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)

You must be logged in to reply to this topic.