Reply To: Search stopped working after updatin from 4.0 to 4.5

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Search stopped working after updatin from 4.0 to 4.5 Reply To: Search stopped working after updatin from 4.0 to 4.5

#5583

Ernest Marcinko
Keymaster

Hi Oliver!

I cannot see a link or private details on this ticket, so I can't check the page. Could you please fill in temporary back-end details so I can check the problem?

This sounds like a javascript issue to me.

It's hard to tell the cause, but you can try the following things:

  • Make sure your browser cache is cleared. You can do that by refreshing the page with CTRL+SHIFT+R on chrome.
  • If you have a cache plugin enabled, make sure you cleared the cache (page cache, object cache, minify cache, everything).
  • Disable your cache plugins temporarly and see if it works then. I'm using W3TC myself, it takes sometimes 12-24 hours to the page and minify cache to propagate, which may cause these issues
  • If you use Cloudflare or any other CDN service, you might have to clear that cache as well
  • Deactivate and activate the plugin again, sometimes it helps to clear WordPress transients
  • Deactivate, delete and re-install the plugin. Don't worry the search instances won't be deleted.

You can also try one more thing:
Go to the Compatibility Settings panel, and change the Javascript source option to something else. You can try all four possilbe values, one might force the browser to clear it's cache.

Best,
Ernest Marcinko

If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)