custom Taxonomy won't work in results

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support custom Taxonomy won't work in results

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by

 
Keymaster
2 years, 10 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #21764

    Participant

    Username: wp | pw:passwort

    cant get {_taxonomy_category} or{__tax_category} to work in the results…
    Have tried it in Title and Description.

    Title
    {titlefield} – Anlage: (Funktion in Arbeit){__tax_category}, {_taxonomy_category}

    Description
    Anlage: {__tax_category}, {_taxonomy_category}

    Geräteart: {geraeteart}

    Gebäude: {gebaeude}

    Letzte Wartung: {letzte_wartung}

    Nächte Warung: {naechste_wartung}

    {descriptionfield}

    #21765

    Participant

    the images are dropped…

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #21770

    Hi,

    Thank you for all the details, I see the problem.

    The issue is, that the taxonomy name is not ‘category’ for that post type, but ‘anlagen’. So I simply changed the {__tax_category} to {__tax_anlagen}, and that seems to have resolved the issue: https://i.imgur.com/KN8rBTg.png

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #21805

    Participant

    Thanks a lot for the quick help! 1A Support 🙂

    #21821
    You cannot access this content. Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.