Flashing symbols while page load

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Flashing symbols while page load

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by

 
Participant
1 year, 7 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #28117

    Hi there,

    I renewed support today 🙂

    We use Thrive Themes for some years now and switched to the theme Thrive Theme Builder some days ago.

    Ajax Search Pro works fine.

    But on two pages two icons of ASP flash very big for a very short time while loading the page:

    https://haushaltsfee.org/ratgeber-waschen-trocknen/
    https://haushaltsfee.org/gratis-downloads/

    You can see the issue here in the video:

    We talked already to Thrive Theme Support and they sent us back to you.

    Thanks in advance for your help.

    Best regards,
    Karsten

    #28134

    Hi Karsten,

    You have the asynchronous CSS loader feature enabled, and that issue is called FOUC. I recommend turning that feature off here, as there is almost no benefit in your case.
    That will resolve the problem 🙂

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #28144

    Hi Ernest,

    thank you for your time.

    If I change “Load CSS files conditionally? (asnychronous, experimental!)” to “off” it will show the big icons permanantly. See attached screenshot.

    So I switched back to “on”.

    Regards,
    Karsten

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #28147

    Make sure to clear your site, asset, minification, CDN, and browser caches after change. If you have an agressive cache system, the stylesheet file might not be registered after the change immediately.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #28149

    Hmm, not working:

    https://haushaltsfee.org/ratgeber-waschen-trocknen/

    I cleared my browser cache and Raidboxes Cache.

    is there a cache in the Ajax Search Pro plugin?

    #28150

    No, the plugin does not do page cache related stuff.
    I checked other pages, where it works just fine, for example: https://haushaltsfee.org/?s=1

    If you want, you can add temporary back-end access details, and I will take a look at the configuration.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #28152
    You cannot access this content.
    #28153

    Thank you!

    I disabled both inline styles, and the conditional loader, now it looks all right: https://i.imgur.com/5da1JgP.png
    These are the default options anyway, so it should be okay from now on.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #28154

    Thank you!

    But now after reloading the page the logo appears in the middle, goes to the left (without the full background) and then back to the middle.

    This happens on all pages now.

    #28155

    That happens even if I disable the plugin. It is noticable if I lower the connection speeds, the browser simply needs to process more things at once. If I simulate a lower speed, it is noticable even if the plugin is disabled: https://youtu.be/Z023jQ2bBVs

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #28157

    Ok, thank you Ernst. I have to do more research on the theme side then.

    Regards,
    Karsten

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.