Pagination problem when I use a filter

Home Forums Product Support Forums Ajax Search Pro for WordPress Support Pagination problem when I use a filter

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 1 year, 6 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #32227
    MatteoMNZ83
    MatteoMNZ83
    Participant

    Hi,
    I’m using the function “Elementor Posts Widget Live Filter” but when i filter my search and the results are more than the post displayed and i use the pagination then appears “No results found.”

    It seem the problem shows up only with the filter and not if i search a keyword in the search filed.

    You can replicate the problem:

    1) Go to: https://venetofilmcommission.com/it/location-guide/

    2) Select in the firs filter (Seleziona Location) the option “Castelli,ville, palazzi”

    3) Scroll down ad use the pagination function

    #32250
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    Thank you for the details!

    Can you please check the FTP details? I tried to log-in but the password seems to be incorrect. Thank you!

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


    #32255
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Nevermind, I was able to correct the problem via the plugin editor.

    The script was trying to fix the pagination already, but it failed to detect the correct elementor pagination elements. I have made the correction and make sure to include this fix in the upcoming release.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.