Search not functioning

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Ernest Marcinko Ernest Marcinko 7 months, 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #45952
    adityajsaha
    adityajsaha
    Participant

    We are facing an issue in the mobile version like, we have disabled live trigger and autocomplete, this is functions fine on the desktop and autocomplete not showing on the desktop but in the mobile version the autocompleting appears, so we increase the minimum character count for the trigger 2 to 2000 and autocomplete not appear in mobile too after this, all search working fine but suddenly after 1 month search stopped working, now again we revert this 2000 to 2 and search functioning now, can you let me know why search stopped working suddenly after 1 month

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #45962
    Ernest Marcinko
    Ernest Marcinko
    Keymaster

    Hi,

    The only explanation is if the configuration was changed in the meantime. The behaviour can’t change on it’s own, that is not possible.

    Usually the reason for these strange behaviours is a layer of cache somewhere. It is possible that your CDN, browser or other cache stored a previous output on some page and it got messed up. Then after refreshing and saving the configuration it may have been cleared and it does not appear anymore.

    Best,
    Ernest Marcinko

    If you like my products, don't forget to rate them on codecanyon :)


Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.