Upload button not working

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by sleenie sleenie 8 years, 6 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #759
    design38
    design38
    Participant

    Hello, I have 2 problems:
    – in both the lite and pro version, the [Upload Image] button
    is not working in the slide form. When I click on it, nothing happen?
    But it’s working in the slider settings for [Left Arrow], [Right Arrow]
    and [Fullscreen Icon]?
    – second problem: the Z-index in full screen mode is not on absolute top.

    And I have another question, when I click on full screen, is it possible
    to restrict the zoomed frame to the real full size of the picture (or less but no more), see second slider with small pictures. Maybe I missed a settings?

    Furthermore, when the pictures are big and heavy, is it possible to load and rotate only thumbnails when the slider is not set as full screen to avoid loading the full size pictures to preserve speed and bandwith and load the full res only when the slider is in full screen mode?
    And last request, a real “full screen mode” like [F11] in Firefox.
    Sure, the plugin is only 8$, so maybe make the change, put the price higher
    and rename it as Polaroid Slider Enhance.

    Thanks.

    PS: This is only a test site, so that you can test, modify and destroy anything, it does not matter.

    PS2: when the title is missing (ERROR: Your topic needs a title.)
    can you keep all the data entered in the “Private Details” form…

    #806
    sleenie
    sleenie
    Participant

    I have the same issue. If you don’t add a URL it does not work.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.